Merkez Cumhuriyet Ortaokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller, Çağdaş, Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen; Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; İnsan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek, Kazanımları gerçek hayatla ilişkilendirerek, öğrenciyi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmek,Eğitim-Öğretim verdiğimiz öğrencileri ailesine, kasabasına ve Türk toplumuna yararlı birer fert olarak kazandırmaktır.

Başarılar: 2018-2019 LGS sınavı yerleştirme sonuçlarına göre 1 öğrencimiz KARATAY FEN LİSESİ 1 öğrencimiz MERAM ANADOLU LİSESİ 3 öğrencimiz BEYŞEHİR FEN LİSESİ 1 öğrencimiz SEYDİŞEHİR FEN LİSESİ 1 öğrencimiz KONYA GÜZEL SANATLAR LİSESİ ni kazanmıştır. Ayrıca LGS sınavına giren 20 öğrencimiz BOZKIR ANADOLU LİSESİ ne yerleşme hakkı kazanmıştır.

Saatler: 8:30-15:40
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Özel servisler hizmet vermektedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2018-2019 LGS sınavı yerleştirme sonuçlarına göre 1 öğrencimiz KARATAY FEN LİSESİ 1 öğrencimiz MERAM ANADOLU LİSESİ 3 öğrencimiz BEYŞEHİR FEN LİSESİ 1 öğrencimiz SEYDİŞEHİR FEN LİSESİ 1 öğrencimiz KONYA GÜZEL SANATLAR LİSESİ ni kazanmıştır. Ayrıca LGS sınavına giren 20 öğrencimiz BOZKIR ANADOLU LİSESİ ne yerleşme hakkı kazanmıştır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %92
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: 2016/2017 yılında TÜBİTAK Bilim Fuarı başarılı bir şeklide tamamlanmıştır.
Proje Çalışmaları: 2019-2020 TÜBİTAK Bilim Fuarı projesi yapılacaktır.

Telefon - 0(332) 426 10 42

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bozkirmerkezcumhuriyetoo.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi 52027 Nolu Sokak No38 Bozkır/Konya

Öğretmen :23
Öğrenci :198
Derslik :11
Çok Amaçlı Salon :1
Kimya Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1521
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz İlçe Merkezindedir.

Adres - Cumhuriyet Mahallesi 52027 Nolu Sokak No38 Bozkır/Konya

Ulaşım Adres:Cumhuriyet Mahallesi No:38 Bozkır/Konya

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık:120km